Pagina's

zaterdag 1 maart 2014

Spam your blog Saturday // 01

Omdat ik graag nieuwe blogs ontdek, vond ik het wel eens tijd voor een Spam your blog Saturday. Hoe werkt het? Elke zaterdag mag jij onder deze post de link naar jouw blog/twitter/facebook/... zetten in een reactie en niet alleen ik, maar ook alle bezoekers kunnen deze dan bekijken!

Ps: binnekort maak ik ook een post over mijn favoriete blogs dus misschien staat de jouwe er dan wel bij!

-XOXO, Eva-


12 opmerkingen:

  1. Leuk! Ik volg je!
    Mijn blog is heel nieuw en vers, en gezien het heel persoonlijk is vast niet zo interessant om te lezen, maar ach.
    www.scroobiuspip.blogspot.nl

    x!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben Marloes en ik schrijf dagelijks op Blog by Pop. Ik blog voornamelijk over sport en beauty. Kom je een keertje loeren? http://www.bypop.nl

    BeantwoordenVerwijderen

  3. Lief dat we mogen spammen!
    Mijn blog is: http://www.xwiesx.com en gaat over make-up. Ik plaats iedere dag een artikel.
    Make-up is mijn creatieve uitlaatklep en ik ben zeker niet bang om te experimenteren met felle kleurtjes en mooie glitters!

    Liefs, Wies

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk! Mijn blog gaat voornamelijk over fashion, beauty en lifestyle. Hopelijk neem je een kijkje :) www.ablogbyilah.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat lief dat we mogen spammen! Mijn blogje http://www.just-litllethings.blogspot.be/ bestaat ongeveer 5maanden. En ik mag wel trots zijn dat ik het zolang volhoud en hoop dat nog lang te kunnen. Ik schrijf voornamelijk over de fashion, beauty, lifestyle dingetjes. Maar soms zit er wel een vleugje fotografie ofzo tussen. Ik zou het lief vinden als je een kijkje neemt!
    Liefs
    http://www.just-litllethings.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk dat we mogen spammen! ik vind het ook altijd leuk om te kijken waar andere over schrijven.
    Ik ben Jet van www.shotonatoplocation.blogspot.nl en probeer 4 keer in de week een artikel te schrijven waar ik over schrijf is fashion, lifestyle en persoonlijke dingen en een klein beetje beauty.

    Liefs, Jet

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk! Www.miss-happinez.blogspot.com :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk idee! Mijn blog is http://www.perplexing.nl/ en gaat vooral over media en lifestyle, maar in principe schrijf ik gewoon over alles wat ik leuk vind!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk! Ik ben Shivani, 16 jaar en ik woon in Suriname. Ik blog op www.byshivani.blogspot.com over mijn interesses en over wat ik leuk vind, Je vind er artikelen over eten, sport, Suriname en ook vind je leuke DIY's en how to's. Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje namen!

    Liefs,
    Shivani

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wonderful post...I like your blog.^^
    Maybe follow each other on bloglovin?
    Let me know follow you then back.
    Lovely greets Nessa

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi ^^ Ik ben mijn persoonlijke vooruitgang aan het documenteren in deze blog. Om het wat diverser te houden post ik ook andere dingen aangaande mijn hobby's en interesses. > http://aphelium.org/

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hi! Ik ben Carmen en blog op www.ourbeautythings.nl over beauty, fashion, lifestyle en nog veel meer! Momentee is er ook een winactie, dus doe snel mee Liefs Carmen

    BeantwoordenVerwijderen